Teollisuusvakuutuksen Seniorit -
Industriförsäkrings Seniorer

Tammikuu 2012 www.sammonelakekerho.net

OHJELMATIEDOTE 1/2012 - Kevään ohjelma

Tiistai 14.2.2012 klo 12.50 - "Kulttuuritiistaina" Mannerheim-museo ja Cygnaeuksen galleria


Tiistaina 14.2.2012 kokoonnumme kello 12.50 Mannerheim-museolle, osoite Kalliolinnantie 14. Nykyinen Mannerheim-museo oli Suomen marsalkka, vapaaherra G. Mannerheimin koti vuosina 1924 -51. Marsalkka Mannerheimin kuoleman 28.1.1951 jälkeen syntyi ajatus avata Marsalkan koti kansan nähtäväksi. Tästä lähtien museon tulevaisuus on ollut turvattu, autenttisen miljöön luodessa ne ainoat oikeat puitteet esineille. Toinen kohde on naapurina oleva vuonna 1882 avattu Cygnaeuksen galleria, joka on maamme vanhin taidemuseo.

Cygnaeuksen galleria syntyi professori ja taiteentukija Fredrik Cygnaeuksen (1807-1881) taidekokoelmasta, jonka hän lahjoitti testamentissaan Suomen kansalle.

Museo-opastusten välissä nautimme pullakahvit. Lähin raitiovaunu 3:sen pysäkki on Kaivopuisto, Tehtaankatu 2. Museoiden ja pullakahvin hinta on 20 euroa. Mukaan mahtuu 40 henkilöä ja opastus on sekä ruotsiksi että suomeksi.

Torstai 8.3.2012 klo 13.30 - Vuosikokous

Vuosikokouksemme pidetään torstaina 8.3.2012 Ravintola Katsomossa, Kasarminkatu 46-48 (Savoy-teatterin sisäänkäynti). Aloitamme lounaalla klo 13.30, ja vuosikokous pidetään heti lounaan jälkeen.

Asialistalla on hallituksen ehdotus yhdistyksen sääntöjen muuttamiseksi alla olevan tekstin mukaan.

Lounaan hinnan 5 euroa/henkilö keräämme tilaisuudessa. Kokoustilaan mahtuu 50 henkilöä.

Torstai 10.5.2012 klo 12.00 - Tekniikan Museo

Opastettu kierros Tekniikan museossa alkaa klo 12.00 ja kestää noin tunnin. Sen jälkeen nautimme kahvin ja sämpylän viereisessä ravintola Koskenrannassa. Hinta on 10 euroa/henkilö. Paikalla voi myös ihailla Helsingin Vanhaakaupunkia meren rannalla.

Museon osoite on Viikintie 1, 00560 Helsinki. Museon kohdalla on pysäkki, jonka nimi on Vanhakaupunki. Esim. bussi 68 lähtee Rautatientorilta laiturista no 6 noin 15 minuutin välein, matka kestää noin 20 min.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset edellä mainittuihin tilaisuuksiin mieluiten samanaikaisesti, viimeistään tiistaina 7.2.2012 joko

- sähköpostilla tevan.seniorit@welho.com tai
- puhelimitse Kirsti Fagerström, 040-769 4886, arkisin klo 9 - 12 välillä

Muistathan peruuttaa osallistumisesi, mikäli Sinulle tulee este. Jos ilmoittautumisesi jälkeen Sinulle tulee este, toivomme saavamme tietää siitä mahdollisimman pian. Osallistuminen tulee peruuttaa ”kulttuuritiistain” osalta viimeistään torstaina 9.2., vuosikokouksen osalta maanantaina 5.3. ja Tekniikan museon osalta perjantaina 4.5. Mikäli ilman erityistä syytä peruutat osallistumisesi liian myöhään, unohdat peruuttaa tai jätät saapumatta tilaisuuteen, vuosikokouksessa 2011 tekemämme päätöksen mukaisesti hallitus harkitsee osallistumismaksun perimistä.
Juttutupa Kampin palvelukeskuksen kahviossa jatkuu
Vapaamuotoinen tapaaminen (ei ennakkoilmoittautumista) Kampin palvelukeskuksen kahviossa kuukauden viimeisenä tiistaina klo 11.00 jatkuu toistaiseksi huhtikuun loppuun 2012. Tiloissa alkaa remontti, jatko jää mietittäväksi. Osoite: Salomonkatu 21 B (katutaso). Olet tervetullut tapaamaan tuttuja ja vaihtamaan kuulumisia.

Jos Sinulla on uusi sähköpostiosoite, muistathan ilmoittaa siitä osoitteeseen tevan.seniorit@welho.com.

Hyvää alkanutta vuotta!

HALLITUS

Hallituksen jäsenten yhteystiedotMuutokset Teollisuusvakuutuksen Seniorit - yhdistyksen sääntöihin
NykyinenUusi versio
4. Yhdistyksen vuosikokous pidetään huhtikuun loppuun mennessä. Kutsu vuosikokoukseen on lähetettävä kirjallisesti viimeistään 7 päivää ennen kokousta. Vuosikokouksessa vahvistetaan tilinpäätös, päätetään vastuuvapaudesta sekä valitaan yhdistykselle hallitus, tilintarkastaja(t) ja varatilintarkastaja(t). Yhdistyksen vuosikokous pidetään huhtikuun loppuun mennessä. Kutsu vuosikokoukseen on lähetettävä kirjallisesti tai sähköpostitse viimeistään 7 päivää ennen kokousta. Vuosikokouksessa vahvistetaan tilinpäätös, päätetään vastuuvapaudesta sekä valitaan yhdistykselle hallitus, toiminnantarkastaja ja varatoiminnantarkastaja.
5. Hallituksen muodostavat puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri ja varainhoitaja sekä yksi hallituksen jäsen, jotka kaikki valitaan vuosikokouksessa vuodeksi kerrallaan. Hallitus on päätösvaltainen, kun vähintään kolme jäsentä on läsnä. Yhdistyksen asioita hoitaa hallitus, johon kuuluu vuosikokouksessa valitut puheenjohtaja ja neljä muuta jäsentä. Hallituksen toimikausi on vuosikokousten välinen aika. Hallitus valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan, sihteerin ja varainhoitajan sekä keskuudestaan tai ulkopuoleltaan muut tarvittavat toimihenkilöt. Hallitus on päätösvaltainen, kun vähintään kolme jäsentä on läsnä.
8. Yhdistyksen kirjanpidon tarkastaa kaksi vuodeksi kerrallaan valittua tilintarkastajaa. Mikäli yhdistys on saanut toiminnan tukemiseen tarkoitettua raha-avustusta, valitsee toisen tilintarkastajan se yhtiö, joka on myöntänyt raha-avustuksen ja toisen vuosikokous. Molemmille valitaan myös varatilintarkastaja. Yhdistyksen kirjanpidon tarkastaa vuosikokouksen vuodeksi kerrallaan valitsema toiminnantarkastaja, jolle valitaan myös varatoiminnantarkastaja.


Teollisuuvakuutuksen Seniorit

Hallitus